1016 Budapest Zsolt u. 6/CTel.: 06 70 6102076E-mail: dr.majtenyi@gmail.com
Megoldásorientált Rövidtávú Pszichoterápia
Megoldásorientált Rövidtávú Párterápia
Társkereső Kísérő Coaching
Dr. Majtényi Teamcoaching
Igény esetén online - terápia Skype kapcsolattal.
Skype-cím: gabor.majtenyi
dr. Majtényi Gábor

Társkereső Kísérő Coaching (TKC) internetes társkereséshez

A párkapcsolatok jelentős része ma a világhálón keletkezik. Ez az új kommunikációs forma minden hatékonysága mellett számos csapdával jár, melyeket a pszichológia eddig csak részben térképezett fel és csak kevéssé adott megfelelő magatartási ajánlásokat.

A párkeresés eddigi, munkahelyi, társasági, vagy spontán nyilvánossági tradíciójának van két igen fontos közös nevezője: a spontaneitás és a szándéktalanság illúziókeltése.

A megismerkedés tradicionális rítusának alapvető eleme a flört, ami nem más, mint a kétoldalú vonzódás és a mindenkori presztízsveszteség nélküli befejezhetőség ellentmondásos, spontaneitásra épülő kombinációja.

Társasági ismerkedéskor először is általában elrejtjük partnerkapcsolati vágyainkat, megpróbáljuk a társadalmi és kapcsolati telítettség illúzióját kelteni, a „jó bornak nem kell cégér” elvét követni, szóba „elegyedni” a mindenkori laza visszahúzódás lehetőségét lebegtetni.

Mindezekre az internetes párkeresés kapcsán csak nagyon szűk lehetőségeink vannak, hisz maga a tény azt sugallja, hogy párt keresünk, mert nincsen és a társadalmi parketten, a nyilvánosságban, vagy munkahelyünkön nem jutottunk megfelelő lehetőséghez.

Mindezek ellenére az internetes párkeresés nagyon sikeres lehet, ha bizonyos alapvető magatartásformákhoz tartjuk magunkat.

Az elmúlt évtizedekben igen sokat dolgoztam a világhálón párt kereső kliensekkel, valamint párokkal, akik az interneten ismerték meg egymást. Mindebből kialakult a Társkereső Kísérő Coaching (TKC) gyakorlata, és egyúttal az internetes párkeresés leszűrt „aranyszabályai”

Amennyiben úgy érzed, az internetes párkeresés viszontagságai megviselnek, vagy fáradozásaid nem eléggé hatékonyak, szívesen segítek egy Társkereső Kísérő Coaching (TKC) kereteiben, együtt többre jutunk!

Szakmaiság - tapasztalat - kompetencia
Ha a kliens már az első terápiás óra után nem lényegesen megkönnyebbültebben távozik, mint ahogy az ajtón bejött, úgy a terapeuta először is tanuljon tovább!
Ebből a gyökérből fejlődött az elmúlt negyven évben pszichoterápiás stílusom és meggyőződésem.