1016 Budapest Zsolt u. 6/CTel.: 06 70 6102076E-mail: dr.majtenyi@gmail.com
Megoldásorientált Rövidtávú Pszichoterápia
Megoldásorientált Rövidtávú Párterápia
Társkereső Kísérő Coaching
Dr. Majtényi Teamcoaching
Igény esetén online - terápia Skype kapcsolattal.
Skype-cím: gabor.majtenyi
dr. Majtényi Gábor

Dr. Majtényi Teamcoaching

Egy vállalkozás sikerének alapvető feltétele munkatársainak motivációs szintje, őszinte munkakedve, kooperációs képessége, egymáshoz és a cégvezetőkhöz való optimális viszonya, az egymás iránt érzett valódi tisztelet és a cég érdekeinek őszinte képviselete.

A vállalkozás "összhangulata" a vállalati kultúra minősége a cég hatékonyságának, piaci előrehaladásának a tapasztalat szerint oly mértékben feltétele, hogy számos vállalkozás ezeken a "soft skill" faktorokon áll, vagy bukik.

Az a feltételezés. hogy a vállalati kultúra kimerül a munkabér kifizetésében valamint a management szakértelmében és formális autoritásában, modern piaci körülmények között inkább feudális-szocialista csoportlélektani maradványnak tekinthető és sok esetben hiú reménynek fog bizonyulni.

A globalizált munkaerőpiacokon ugyanis ez nem lesz elegendő a fenntartható, hosszútávú gazdasági sikerhez, hisz a modern cégek immár a vállalati kultúra szintjén is versengenek egymással, valamint
ne feltételezzük, hogy az elégedetlen, feszült, a cég érdekeit csak másodlagosan képviselő munkavállaló elérheti az elégedett, a cégben hosszú távon maradni akaró munkatársak hatékonyságát.

Így a

azok a feltételek, melyek egy globalizált és ráadásul munkaerőhiányos világban távlatilag is biztosítják egy vállalkozás fennmaradását.

Ennek megfelelően a Dr. Majtényi Teamcoaching

Szakmaiság - tapasztalat - kompetencia
Ha a kliens már az első terápiás óra után nem lényegesen megkönnyebbültebben távozik, mint ahogy az ajtón bejött, úgy a terapeuta először is tanuljon tovább!
Ebből a gyökérből fejlődött az elmúlt negyven évben pszichoterápiás stílusom és meggyőződésem.