1016 Budapest Zsolt u. 6/CTel.: 06 70 6102076E-mail: dr.majtenyi@gmail.com
Megoldásorientált Rövidtávú Pszichoterápia
Megoldásorientált Rövidtávú Párterápia
Társkereső Kísérő Coaching
Dr. Majtényi Teamcoaching
dr. Majtényi Gábor

Dr. Majtényi Teamcoaching

Egy vállalkozás sikerének alapvető feltétele munkatársainak motivációs szintje, őszinte munkakedve, kooperációs képessége, egymáshoz és a cégvezetőkhöz való optimális viszonya, az egymás iránt érzett valódi tisztelet és a cég érdekeinek őszinte képviselete.

A vállalkozás "összhangulata" a vállalati kultúra minősége a cég hatékonyságának, piaci előrehaladásának a tapasztalat szerint oly mértékben feltétele, hogy számos vállalkozás ezeken a "soft skill" faktorokon áll, vagy bukik.

Az a feltételezés. hogy a vállalati kultúra kimerül a munkabér kifizetésében valamint a management szakértelmében és formális autoritásában, modern piaci körülmények között inkább feudális-szocialista csoportlélektani maradványnak tekinthető és sok esetben hiú reménynek fog bizonyulni.

A globalizált munkaerőpiacokon ugyanis ez nem lesz elegendő a fenntartható, hosszútávú gazdasági sikerhez, hisz a modern cégek immár a vállalati kultúra szintjén is versengenek egymással, valamint
ne feltételezzük, hogy az elégedetlen, feszült, a cég érdekeit csak másodlagosan képviselő munkavállaló elérheti az elégedett, a cégben hosszú távon maradni akaró munkatársak hatékonyságát.

Így a

azok a feltételek, melyek egy globalizált és ráadásul munkaerőhiányos világban távlatilag is biztosítják egy vállalkozás fennmaradását.

Ennek megfelelően a Dr. Majtényi Teamcoaching

Szakmaiság - tapasztalat - kompetencia
Ha a kliens már az első terápiás óra után nem lényegesen megkönnyebbültebben távozik, mint ahogy az ajtón bejött, úgy a terapeuta először is tanuljon tovább!
Ebből a gyökérből fejlődött az elmúlt negyven évben pszichoterápiás stílusom és meggyőződésem.